Lagu sunda

Geulis
Cipt : Fernando Bangun
Enjeuna pisan geulis
geulis..geulis..
sililis pisan geulis
pisan geulis..
Reff:sililis miboga pawon
powon eta lilis ma geulis
pisan geulis

pawon:dapur
alit:kecil
kumaha:bagaimana
miboga:mempunyai
midamel:bekerja
tuang/dahar:makan
enjeuna:dia
pisan:sangat